Folyamatban

Látlak

A tizenhat éves Ronnie Calder (Bella Thorne) minden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult.

A vadon hívó szava

Egy Buck nevű kutya kényelmes városi élete fenekestül felfordul, amikor váratlanul messzire szakad kaliforniai otthonától, és az alaszkai Yukon zord vadonjában találja magát az 1890-es évek aranyláza idején. A postaszánt húzó kutyacsapat legújabb tagjaként – majd később vezéreként – Buck élete kalandját éli át, s végül megleli valódi helyét a világban, midőn a maga ura lesz.

Kötéltánc

Philip Petit (Joseph Gordon-Levitt) nem fél semmitől. az artista-kötéltáncos egy fogorvosi váróban ülve, egy magazin címlapján látja meg először a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait, és akkor rögtön elhatározza: végigsétál egy a két felhőkarcoló között kifeszített kötélen.